Account Knjigovodstveni program

Account Knjigovodstvo je integralni aplikacijsko-knjigovodstveni sustav za potporu općih poslovnih procesa trgovačkih društava bez obzira na njihovu djelatnost ili veličinu.

Osnovne karakteristike Account Knjigvodstva:
* stabilnost, bez grešaka i nepoznanica
* brzina sustava - account jednako koriste mikro firme, knjigovodstveni servisi i firme s više od 50 zaposlenika sa tisućama raznih dokumenata
* jednostavnost korištenja - sučelje je jednoobrazno, modernog izgleda i vedrih boja
* lakoća savladavanja rada u Accountu
* superiorna podrška korisnicima - live support (chat), slanje poruka i baza iz samog Accounta, tel. podrška, support ticket sustav, "remote desktop - udaljena pomoć", help dokumentacija...

Prilikom prve kupovine Accounta paketa ili jednog od Account Modula, u cijenu je uračunato:
* 12 mjeseci paket podrške "PRVA GODINA" - automatski update accounta putem interneta i još puno toga
* pomoć pri instalaciji putem remote desktopa - udaljene pomoći

OPĆENITO O KNJIGOVODSTVENOM PROGRAMU ACCOUNT :

Account Knjigovodstvo omogućava vođenje poslovnih knjiga za sve vrste poslovnih jedinica i udaljenih lokacija u vašoj tvrtci. Ukoliko ste knjigovodstveni servis, Account će vam na jednostavan način omogućiti vođenje knjigovodstva za neograničen broj firmi s kojima ste u mogućnosti sinkronizirati ili razmjenjivati podatke putem interneta, VPN mreže ili drugih medija po izboru. Account Knjigovodstvo odlikuje sigurnost, jednostavnost korištenja i lakoća savladavanja rada u njoj. Aplikacija je dizajnirana modularno tako da se jednostavno prilagođava vašim potrebama.

fiskalna blagajnaOVDJE se nalaze najnovije obavijesti vezane za provedbu  FISKALIZACIJE  po uredbi Vlade Republike Hrvatske. Account Maloprodajni paket sadrži sve potrebne značajke za izdavanje fiskalnih računa kroz fiskalnu blagajnu - kasu po novom zakonu o fiskalnim blagajnama u prometu gotovinom koji stupa na snagu 01.01.2013-te.

fiskalna blagajna


Account je testiran i pripremljen za rad na operativnim sustavima Windows 98, Windows Me, Windows 2000, Windows XP, Windovs Vista kao i Windows 7. Minimalna računalna konfiguracija potrebna za rad aplikacije je PC s procesorom Intel Celeron 400, 64 MB RAM-a, te s ekranom rezolucije 800x600 točkica ili više.Podaci se unose uz pomoć miša i u većoj mjeri tipkovnice. Account je u potpunosti prilagođen za rad tipkovnicom - čime korisnik dobiva na brzini unosa. Pri izradi smo se vodili mišlju da postignemo jednostavnost i brzinu unosa kao kod nikad prežaljenih DOS programa. Za sve najkorištenije prozore poput unosa računa ili ponude postoje funkcijske tipke o čijoj upotrebi uvijek postoji vidljiva informacija na ekranu.Bitan dio aplikacije je i automatski update putem interneta koji omogućujuje da vaša knjigovodstvena aplikacija ostaje ažurirana sa zakonskim promjenama te osvježena svim novim verzijama Accounta. Pri izradi Accounta korištene su najnovije Microsoft tehnologije za izradu poslovnih aplikacija: Visual Basic .NET, CrystalReports, Access... Ukoliko ste veća firma sa velikom bazom podataka, Account možemo integrirati sa MS SQL serverom što će vašem poslovnom sustavu dati robusnost, skalabilnost i brzinu. Account je baziran na klijent-server arhitekturi i podržava rad u lokalnoj mreži sa neograničenim brojem klijenata te umrežavanjem centralnog servera sa udaljenim maloprodajnim ili veleprodajnim poslovnim jedninicama putem interneta, VPN-a ili telefonske veze.


Galerija Aplikacija

Novosti

Kraj je godine i bit će potrebno u Account knjigovodstvu prenijeti podatke iz 2017-te u 2018-tu godinu. Računi u maloprodaji i veleprodaji moraju krenuti od broja 1. Ostali noviteti već se nalaze u novoj nadogradnji Account Knjigovodstva. Upute za prijenos nalaze se na pozdravnom plavom prozoru Account knjigovodstvenog programa.

Kontakt

Virtualni Ured - za informatičke usluge
Božidara Magovca 50
10020 Zagreb
tel. +385-1-6681009
mob.: +385-91-6555114
mob.: +385-91-6555119
e-mail: prodaja(et)virtualniured.hr