Advanced Call History

Advanced Call History - za Android i Win mobile platforme. Advanced Call History je aplikacija namjenjena praćenju svih vrsta poziva (dolazni, odlazni, neodgovoreni) te generiranju izvješaja na osnovu podataka prikupljenih u bazu. Aplikacija grupira pozive po imenu i prezimenu kontakta u adresaru samog telefona te generira izvještaje o ukupno odgovorenim i ostvarenim pozivima za određeni broj uz odabir vremenskog razdoblja.

ADVANCED CALL HISTORY za ANDROID i za WINDOWS MOBILE

Advanced Call History je aplikacija namjenjena praćenju svih vrsta poziva (dolazni, odlazni, neodgovoreni) te generiranju izvješaja na osnovu podataka prikupljenih u bazu.
Aplikacija grupira pozive po imenu i prezimenu kontakta u adresaru samog telefona te generira izvještaje o ukupno odgovorenim i ostvarenim pozivima za određeni broj uz odabir vremenskog razdoblja.
U odabiru postavki kod prikaza izvještaja postoji filter kroz koji možemo zatražiti izvještaj za određenu grupu poziva ili za sve adrese u imeniku koje imaju u nazivu npr. "Virtualni ured".
Tako da će izvještaj sadržavati sve brojeve upućene iz "Virtualnog ureda i prema "Virtualnom uredu", a zabilježeni su na Vašem uređaju.

Primjena:
Za sve one koji žele znati koliko s kim razgovaraju u određenom razdoblju, za sve one koji imaju "mobilni call center" i žele točno naplatiti svoje usluge pomoći putem telefona a ne žele posrednika u tome jednostavno na kraju mjeseca "pitaju" Advanced Call History da im izgenerira izvještaj za određeno razdoblje te ga jednostavno exportira u csv datoteku.

Galerija Aplikacija

Novosti

Kraj je godine i bit će potrebno u Account knjigovodstvu prenijeti podatke iz 2017-te u 2018-tu godinu. Računi u maloprodaji i veleprodaji moraju krenuti od broja 1. Ostali noviteti već se nalaze u novoj nadogradnji Account Knjigovodstva. Upute za prijenos nalaze se na pozdravnom plavom prozoru Account knjigovodstvenog programa.

Kontakt

Virtualni Ured - za informatičke usluge
Božidara Magovca 50
10020 Zagreb
tel. +385-1-6681009
mob.: +385-91-6555114
mob.: +385-91-6555119
e-mail: prodaja(et)virtualniured.hr