GPS Tracker

LOGIN to GPS Tracker

GPS Tracker - 
besplatna smartphone aplikacija za sve popularne operativne sisteme, a dio je aplikacije za nadzor vozila: VIRTUALNI VOZNI PARK. GPS Tracker prati aktivnost GPS uređaja i šalje podatke na server http://voznipark.virtualniured.hr Izvananmrežno zabilježeni podaci spremaju se u lokalnu bazu podataka te se periodički šalju na server kad mobilni telefon ima omogućen pristup internetu.

Dohvatite GPS Tracker sa Android marketa - besplatno!

qrcode

 

Osnovne značajke:
- pretvara mobilni telefon u "realtime" uređaj za praćenje kretanja pri sportskim aktivnostima (alpinizam, orijentacijsko trčanje, biciklizam...) kao i pri avanturističkim i sličnim poduhvatima po nepoznatom terenu - GPS Tracker omogućava detaljne izvještaje o svim aspektima kretanja: brzina, prosječna brzina, kut kretanja, nadmorska visina, prijeđeni put, trenutna lokacija(adresa) na karti... - aplikacija radi i kad je telefon u modu spavanja - GPS Tracker omogućava trenutni uvid u poziciju na karti te slanje koordinata SMS porukom - GPS Tracker šalje(i sprema) podatke koji se mogu trenutno upotrijebiti za usmjeravanje i koordinaciju grupa u kretanju(npr. potraga za izgubljenim planinarima - gorska služba spašavanja) ili kasnije za detaljnu analizu kretanja (npr. trening)

 

Primjena:
- iskoristivost ove aplikacije gotovo da i nema ograničenja, jedino ograničenje je to da je potrebno imati mobilni uređaj sa sobom te pokrenutu aplikaciju. - trenutnom aplikativnom obradom podataka poslanih na server dobijamo "realtime" prezentaciju stanja na terenu - reverznim geokodiranjem ostvarena je mogućnost davanja obavijesti(geo marketing) uz prikaz trenutne pozicije na karti.

Serverski dio: - nalazi se na http://tracking.virtualniured.hr stranicama. - IMEI kod uređaja (koji se prikazuje na glavnom ekranu aplikacije) se koristi kao "Korisničko ime" i "Lozinka" za pristup serverskom dijelu aplikacije. - nadzor i praćenje uređaja u realnom vremenu - prikaz trenutne lokacije na karti - povijest kretanja uređaja: - razni izvještaji - mogućnost kreiranja različitih alarma (aktivacija, deaktivacija smartphone aplikacije, brzina manja ili veća od dopuštene, ulaz ili izlaz sa određene lokacije...)

Galerija Aplikacija

Novosti

Kraj je godine i bit će potrebno u Account knjigovodstvu prenijeti podatke iz 2017-te u 2018-tu godinu. Računi u maloprodaji i veleprodaji moraju krenuti od broja 1. Ostali noviteti već se nalaze u novoj nadogradnji Account Knjigovodstva. Upute za prijenos nalaze se na pozdravnom plavom prozoru Account knjigovodstvenog programa.

Kontakt

Virtualni Ured - za informatičke usluge
Božidara Magovca 50
10020 Zagreb
tel. +385-1-6681009
mob.: +385-91-6555114
mob.: +385-91-6555119
e-mail: prodaja(et)virtualniured.hr