OUTSOURCING

Trebate programere s iskustvom?
Treba Vam aplikacija-program za podršku Vašim poslovnim procesima?
Želite smanjiti troškove poslovanja i trebaju Vam iskusni razvijatelji(developeri) koji će u dogovoru s vama osmisliti, kreirati i testirati aplikaciju koja baš Vama treba.
Obratite nam se s povjerenjem jer iza nas stoje uspješno odrađeni projekti razvitka, testiranja i korištenja raznih aplikacija, pisanih u raznim programskim jezicima:
JAVA, C#.NET, VB.NET, AJAX, ASP, ASP.NET, JAVA SCRIPT, PHP, HTML, CSS, VBSCRIPT...
Izuzetno smo ponosni na naše poslovanje s više inozemnih tvrtki za koje smo osmislili, isprogramirali i implementirali poslovne sustave zasnovane na najmodernijim tehnologijama i uređajima. Ukoliko i Vi imate potrebu za poslovnim sustavom ili samo aplikacijom(internet, desktop, "mobilnom") budite slobodni te nam pokažite što želite, a mi ćemo Vam predstaviti i ponuditi prikladno riješenje za Vaš posao. Neke od aplikacija možete vidjeti u galeriji aplikacija na dnu ekrana, a neke od njih imaju i preko 150 000 korisnika diljem svijeta.

Galerija Aplikacija

Novosti

Kraj je godine i bit će potrebno u Account knjigovodstvu prenijeti podatke iz 2016-te u 2017-tu godinu. Računi u maloprodaji i veleprodaji moraju krenuti od broja 1. Ostali noviteti već se nalaze u novoj nadogradnji Account Knjigovodstva. Mijenja se i porezna stopa Posebnog ugostiteljskog poreza s 13% na 25% !!!

Kontakt

Virtualni Ured - za informatičke usluge
Božidara Magovca 50
10020 Zagreb
tel. +385-1-6681009
mob.: +385-91-6555114
mob.: +385-91-6555119
e-mail: prodaja(et)virtualniured.hr