PROGRAMIRANJE

Aplikacije izrađujemo potpuno u skladu za zahtjevima naručitelja, prilagođavajući se u svim detaljima i potrebama klijenta te segmentu poslovanja koji se želi informatizirati.
Korisnicima nudimo izradu informacijskog sustava "ključ u ruke" - od analize potreba i izrade projekta, preko implementacije vlastitih programskih rješenja, do stalne korisničke podrške i održavanja/unaprijeđivanja sustava.
Najnovija vlastita programska rijepšenja opisana su u "Galeriji Aplikacija" na dnu stranice, a uz njih kratko Vam predstavljamo još neka:

Servis i jamstvo - web aplikacija namjenjena praćenju servisnih intervala unutar i van jamstvenog roka proizvoda/usluge. Omogućuje praćenje servisnih intervala vezanih za GPS poziciju proizvoda/usluge kao i kreiranje radnih naloga za servisere prema mjestu(adresi) odlaska na servisno mjesto.

Javna Kuhinja - desktop aplikacija koja se koristi u popularno zvanim "menzama" za vođenje kuhinje, skladišta i naplate obroka uz potpunu prilagođenost sustava za rad s magnetnim-čip karticama, žetonima, i čip privjescima. Aplikacija omogućava i praćenje potrošnje na automatima za kavu i hranu pomoću čitača magnetskih kartica/čipova.

Trasa - aplikacija se koristi za izračun težine, površine(m2) i broja komada te kontrolu i parcijaliziranje prijevoza klima trasa i postrojenja.

- Prostorija - program pokriva poslovne procese najma prostorija sa željenom opremom te najmom željene opreme (razglasi, osvjetljenje, rekvizita, i ostala oprema). Aplikacija služi i kao referentna baza podataka svih korisnika najma i njihove opreme kako bi se olakšali procesi pronalaženja potrebne specijalizirane opreme i davanja iste u podnajam. Rezervacija je omogućena i putem web sučelja.

Prilagođena programska riješenja:

- E-groupware - kolaboracijski software, potpuno prilagodljiv zahtjevima klijenta s mogućnošću vođenja više projekata u isto vrijeme, popularno zvan "Project Manager".

OS Commerce - hrvatska inačica poznatog rješenja za Vašu internet trgovinu. Predstavite svoj katalog proizvoda i usluga sa ovom super-moćnom aplikacijom.


 

 

 

Galerija Aplikacija

Novosti

Kraj je godine i bit će potrebno u Account knjigovodstvu prenijeti podatke iz 2017-te u 2018-tu godinu. Računi u maloprodaji i veleprodaji moraju krenuti od broja 1. Ostali noviteti već se nalaze u novoj nadogradnji Account Knjigovodstva. Upute za prijenos nalaze se na pozdravnom plavom prozoru Account knjigovodstvenog programa.

Kontakt

Virtualni Ured - za informatičke usluge
Božidara Magovca 50
10020 Zagreb
tel. +385-1-6681009
mob.: +385-91-6555114
mob.: +385-91-6555119
e-mail: prodaja(et)virtualniured.hr