O NAMA

Virtualni ured je kao ideja nastala krajem 1998. godine, a kao tvrtka realizirana je 1999. godine. Nakon osnivanja tvrtke odmah smo započeli s izradom aplikacije za vođenje poslovnih knjiga za različite profile i veličine tvrtki. Nakon 2 godine programiranja i testiranja te suradnje s više knjigovodstvenih servisa i samostalnih knjigovođa (posebno izdvajamo PDS knjigovodstvo - www.pds.hr) puštamo na tržište naš knjigovodstveni program Account Knjigovodstvo. U kratkom vremenu zbog jednostavnosti korištenja i popularizacije interneta(ADSL) ostvarujemo zavidan broj korisnika kojima pružamo trenutnu korisničku podršku putem udaljenog povezivanja internetom. To nam omogućuje daljni razvoj jer probleme riješavamo brzo (gotovo isti tren kad nas klijent kontaktira), a i samo Account Knjigovodstvo je klasična Windows aplikacija koju je uz početnu pomoć i privikavanje moguće kasnije jednostavno voditi i administrirati. Account Knjigovodstvo razvijamo i poboljšavamo do današnjih dana kada imamo preko 500 zadovoljnih korisnika koji se koriste s preko 350 raznih izvještaja i ispisa iz programa. 
Paralelno razvoju Account Knjigovodstva radimo na projektima osmišljavanja i implementacije  različitih poslovnih sustava prilagođenih potrebama klijenta: "E-groupware", "Festo", "OS Commerce" "Prostorija", "Servis i jamstvo", "Trasa", "Internet cafe",  "Javna kuhinja" , "Antikvarijat", "Advanced Call History", "GPS Tracker", "inViu" za Njemačku tvrtku Enaikoon ...
Neke od ovih sustava smo implementirali u više desetaka tvrtki, a pojedine aplikacije koristi i preko 150 000 korisnika diljem svijeta.

Da bi sve to uspijeli posvetili smo se stalnom učenju o novim tehnologijama, programskim jezicima i posebno odnosu i komunikaciji s klijentima. 

Zadnje tri godine razvijamo projekt zasnovan na GPS pozicioniranju za više inozemnih klijenata, a u vlastitom aranžmanu razvijamo mobilne i internet(serverske) aplikacije namjenjene svjetskom tržištu.
Posebno smo ponosni na GPS Tracker za "pametne" telefone(mobitele), koji samo na Android platformi koristi više od 150 000 korisnika s prosječnom ocjenom aplikacije 4,5 (od 1 do 5).

Umjerenim pristupom i pametnim promišljanjem unaprijed uspjeli smo postići najveći rast baš u ovim vremenima "globalne" krize što nam daje polet da nastavimo raditi ono što najviše volimo - PROGRAMIRATI aplikacije koji korisnici prepoznaju kao isplative, korisne i  s olakšanjem pri svakodnevnom poslovanju.

Galerija Aplikacija

Novosti

Kraj je godine i bit će potrebno u Account knjigovodstvu prenijeti podatke iz 2017-te u 2018-tu godinu. Računi u maloprodaji i veleprodaji moraju krenuti od broja 1. Ostali noviteti već se nalaze u novoj nadogradnji Account Knjigovodstva. Upute za prijenos nalaze se na pozdravnom plavom prozoru Account knjigovodstvenog programa.

Kontakt

Virtualni Ured - za informatičke usluge
Božidara Magovca 50
10020 Zagreb
tel. +385-1-6681009
mob.: +385-91-6555114
mob.: +385-91-6555119
e-mail: prodaja(et)virtualniured.hr